Soudom
Střední odborné učiliště Domažlice
Domovská stránka > O nás > Naše škola > Školní rok 2015/2016 > Říjen > Běžný týden pro gastronomické obory SOU Domažlice
Kalendář akcí
Newsletter
Vložte svoji emailovou adresu a už vám neuteče žádná zpráva ze školy. Tato služba je zdarma a odběr lze kdykoliv zrušit.

Newsletter
Můžete se kdykoliv odhlásit.

Běžný týden pro gastronomické obory SOU Domažlice

V týdnu od 19.10. do 25.10. 2015 zajišťují studenti gastronomických oborů 

našeho učiliště několik akcí. 

Ve středu 21.10. začínáme v brzkých ranních hodinách rautem pro společnost Eco Power Energy s.r.o., která zde otevírá novou čerpací stanici pohonných hmot. Na této akci absolvuje svou praktickou část maturitní zkoušky Patrik Novotný, který také od počátku komunikuje se zákazníkem a zajišťuje veškerou dokumentaci i přípravu akce.

Tentýž den k nám na odbornou učebnu gastronomie určenou pro výuku stolničení přijde část klientů Střediska výchovné péče (Mařenky) na slavnostní oběd spojený s přednáškou společenské výchovy, gastronomického umění a barmanství. Na akci maturují studentky Barbora Divišová a Eliška Kozáková.

No a protože naši barmani jsou opravdu výborní, budou své umění předvádět ve stejný den na prezentační akci naší školy ve Stodě. Míchat budou Angelika Beránková a Mai Anh Nguyen obě ze III. ročníku oboru kuchař-číšník a Karolína Krbová s Monikou Šrámkovou z oboru gastronomie.

Ve čtvrtek 22.10. zajišťují studenti IV. ročníku gastronomie Tomášová Dvořák a Strapina tradiční občerstvení pro dárce krve na domažlické radnici.

A ve stejný den večer připravují Patrik Martínek s Albanem Hashanim banket pro účastníky kurzu taneční a společenské výchovy v prostorách SOU Domažlice.

Od pátku 23.10. připravují žáci gastronomických oborů catering na svatební hostinu do Dobřan a současně připravují suroviny pro vaření na Česko-německý festival literatury v Regensburgu, kde reprezentujeme tradiční českou kuchyni. Účastní se žáci Lukáš Weinefurter, Jakub Strnad (gastronomie II. ročník), Denisa Blümlová, Martina Šimšová a Marek Holý z I.ročníku oboru kuchař-číšník.

Během celého týdne se postaráme o cca 380 strávníků. Jak nám velí naše profesní etika, všechny naše akce mají stejný význam a naše úsilí bude na každý výkon maximální.

 

      UOV Jiří Ment

      UOV Miroslav Man

Naši partneři
Podporují naše projekty a aktivity
SAP
telefon +420 379 410 620-42 adresa skola@soudom.cz  bod SOU Domažlice
Prokopa Velikého 640
344 01