Soudom
Střední odborné učiliště Domažlice
Domovská stránka > O nás > Naše škola > Školní rok 2019-2020 > Září > „Vaříme to slow...II“
Newsletter
Vložte svoji emailovou adresu a už vám neuteče žádná zpráva ze školy. Tato služba je zdarma a odběr lze kdykoliv zrušit.

Newsletter
Můžete se kdykoliv odhlásit.

„Vaříme to slow...II“

Tříčlenné týmy studentů středních gastronomických škol z Plzeňského kraje, Viechtachu a rakouského Amstettenu vařily 14. září 2019 před zraky přísných porotců i veřejnosti na kuchařské soutěži „Vaříme to slow...II“. Soutěž proběhla přímo na náměstí Republiky v Plzni v rámci plzeňských farmářských trhů.
Soutěžilo sedm škol. Z Plzeňského kraje se zúčastnila – Hotelová škola Plzeň, Střední škola zemědělská a potravinářská Klatovy, Střední škola Horažďovice, Střední odborné učiliště Domažlice, SOŠ a SOU Horšovský Týn. Za Německo bojoval tým z Hotelberufsschule Viechtach. Rakousko reprezentovala škola HLW Amstetten.
Vše hodnotila pětičlenná porota složená ze špičkových šéfkuchařů ve složení Jan Horký, Václav Pach, Vladimír Stuparič, Oldřich Pítra a Tomáš Popp. Přijeli dokonce i současní nebo bývalí členové Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR, kteří v poslední době sklízí na mezinárodní scéně skvělé úspěchy.
Všechny školy předvedly velmi kreativní pojetí dnešní gastronomie.
Naši školu reprezentovali Martin Bauer, Kristýna Martínková a David Votruba. Na soutěž žáky připravil mistr odborného výcviku pan Luboš Fiala

„Vaříme to slow---II“

Naši partneři
Podporují naše projekty a aktivity
SAP
telefon +420 379 410 620-42 adresa skola@soudom.cz  bod SOU Domažlice
Prokopa Velikého 640
344 01

Nové obory ve školním roce 2020/2021
PRODAVAČ
MECHANIK SEŘIZOVAČ ZAMĚŘENÍ TECHNOLOGIE ZPRACOVÁNÍ PLASTŮ