Gastronomie
Prokopa Velikého 640, Domažlice
 
Možno objednat raut, občerstvení, teplou i studenou kuchyni i s obsluhou, možno docházet do kroužků vaření i kurzů pro veřejnost.
Studium je rozděleno do čtyř let a je zakončeno maturitní zkouškou. Během studia žáci získávají znalosti z problematiky výrobní, technologie, ekonomiky, včetně znalosti jazyků, což je nutné pro současný rozvoj našeho pohostinství. Potřebné znalosti se získávají na odborném výcviku, který probíhá v prvním ročníku ve škole a v dalších ročnících částečně na smluvních pracovištích formou produktivní práce. Za produktivní práci jsou žáci odměňováni. V průběhu studia se žáci zúčastňují různých společenských akcí, školení, kde formou rautů a banketů prezentují své znalosti, jak pro širokou veřejnost, tak při menších rodinných oslavách.
 
Kontakty
 
J.Sokol: 606 930 993
 J.Ment: 723 899 285
Bc.M.Mann:  604 428 046

Gastronomie

studena_kuchyne 017
studena_kuchyne 005
gastroucebna 004
gastroucebna 003
gastroucebna 001
100_4815

Využijte také naše služby

 
Gastronomie
 *
 *
 *
Políčka s hvězdičkou jsou povinná.
Chcete stránku vytisknout?
Skrýt před tiskem nějaké části stránky.
Vytisknout celou stránku tak, jak ji vidíte.
(tento box nebude vytištěn)
Úprava stránky před tiskem
Najeďte myší na nějaký obsah na stránce, zobrazí se červený obdélník. Kliknutím na něj obsah skryjete. Poté stiskněte tlačítko 'Vytisknout'.