Protokol o kontrole - Kr.hygien. stanice
24. 9.2016 se uskutečnila na Středním odborném učilišti Domažlice kontrola Krajské hygienické stanice Plzeňského kraje – pracoviště Domažlice
Předmětem šetření byla: nutriční hodnota pokrmů, pestrost, výživové požadavky podle skupin spotřebitelů v provozovně potravinářského podniku dle nutričního doporučení MZ ČR v PPP SOU Prokopa Velikého 640 Domažlice – měsíc žáří 2016
Vyhodnocení jídelního lístku:
Byli jsme pochváleni za četnost luštěninových polévek a použití netradičních druhů zavářek do polévek. Pochvala náleží školní jídelně za nabídku jídel v souladu s doporučenou pestrostí MZ ČR a tím správné zdravé výživy. Jídelníček jsme měli ohodnocen na výbornou v menu č. 1 a č. 2.
Kladně hodnotí skladbu jídelníčku rovněž rodiče žáků.
Pochvala náleží vedoucí školní kuchyně Ing. Světlaně Librové a týmu školní kuchyně pod vedením vedoucí kuchařky Hany Ledvinové a kuchařkám Aleně Rojtové a Evě Kuchyňkové, které jsou instruktorkami našich žáků oborů gastronomie a kuchař – číšník, kteří v naší školní kuchyni konají odborný výcvik.