Soudom
Střední odborné učiliště Domažlice
Domovská stránka > Úřední deska > Výroční zprávy
Newsletter
Vložte svoji emailovou adresu a už vám neuteče žádná zpráva ze školy. Tato služba je zdarma a odběr lze kdykoliv zrušit.

Newsletter
Můžete se kdykoliv odhlásit.

Výroční zprávy a zprávy o činnosti školy

Uzavřené partnerství mezi Středním odborným učilištěm Domažlice a firmou Siemens

1

Mgr. Zdeňka Buršíková, ředitelka Středního odborného učiliště Domažlice přebírá z rukou Ing. Jiřího Karase, ředitele obchodního úseku Siemens, certifikát „Certifikovaný partner pro CNC školení“.

2

3

Ing. Miroslav Šimáček přejímá certifikát „Lektor školícího centra“ z rukou Ing. Evy Klocové, vpravo Ing. Jiří Karas

Hejtman Plzeňského kraje přijal Tomáše Ježka z domažlického učiliště

4

Mgr. Bohuslav Borovanský, Tomáš Ježek, Milan Chovanec, Jaroslav Bauer, Mgr. Zdeňka Buršíková, Václav Vrána

Radek Chlubna přebírá z rukou viceprezidenta Zdeňka Somra „Osvědčení HK ČR“

5

Osvědčení, které každoročně uděluje HK ČR, největší zástupce podnikatelů v zemi, napomáhá oceněným absolventům nejen na trhu práce, ale i v jejich dalším profesním rozvoji. Střední odborné učiliště Domažlice toto ocenění získalo již druhým rokem. V loňském školním roce ho získal rovněž absolvent tříletého oboru vzdělání truhlář Lukáš Heinrich, který v tomto školním roce úspěšně vykonal maturitní zkoušku nástavbového studia Podnikání.

Projekt „Program podpory odborných praxí“ zprostředkovaný Koordinačním centrem česko-německých výměn mládeže TANDEM

6

Přivítání českých studentů ředitelkou Berufsschule Cham

13.2. – 2.3. 2012: 3-týdenní odborná praxe 5 studentů SOU Domažlice oboru mechanik-seřizovač v německých firmách